maanantai 20. elokuuta 2012

Kurkkua ja kurpitsaa

Päivittäin saa hakea kypsiä kurkkuja ja kurpitsoja syötäväksi. Spagettikurpitsaa olen laittanut uunissa ja Sun burstia syömme raahan ihan sellaisenaan, on hyvää ja makeaa. Myös porkkanasadon huippu on käsillä, kevyt 6 min keittäminen tekee niistä mainiota ruokaa. Pensaspapuja olemme saaneet maistella jo kaikkia lajikkeita, vihreä (Lasso vai Primel?) on suosikkimme.

Spagettikurpitsa uunissa
- poista kanta
- halkaise kupitsa
- levitä halkaisupintaan öljyä ja suolaa
- paista 220 asteessa noin 30 min kunnes pinta alkaa ruskistua/kellastua
- sammuta uuni ja anna vetäytyä 10 min
- raaputa malto lusikalla irti kuoresta, mausta yrtein ja tarjoile lisukkeena

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti